Personvern

Du er trygg hos oss

Din Altibox-leverandør tar personvern på alvor. Skal vi bruke opplysninger om deg, skal det være for å forenkle hverdagen din gjennom bedre produkter og tjenester.

Dette kan du forvente:

  • Vi skal være tydelige på hvorfor vi ber om personopplysninger, og hvordan vi bruker dem for å forenkle og trygge hverdagen din.
  • Vi skal samle inn, lagre og behandle personopplysninger på en lovlig, ansvarlig og åpen måte.
  • Vi skal sette dine rettigheter og behov først.
  • Vi skal være en god lagspiller som hjelper deg med nyttige råd og relevante anbefalinger.

Hva er personopplysninger?

Personvern handler om retten til et privatliv og til å bestemme over egne personopplysninger. En personopplysning er informasjon som kan knyttes til deg som enkeltperson, slik som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller opplysninger om atferdsmønstre.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å forenkle din bruk av våre nettsider. Ved å besøke altibox.no samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.

Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler

Endring i vilkårene

Vi har oppdatert vilkårene våre. Den største endringen er at vi har flyttet all informasjon om personvern ut av vilkårene og inn i personvernerklæringen vår. Nå finner du alt om personvern på samme plass.

Se vilkår

Hele erklæringen

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi bruker, hva vi bruker dem til og hvorfor vi gjør det. Den er skrevet av jurister og er kanskje ikke den enkleste teksten å lese, men det er her du finner detaljene.

Se hele erklæringen

Nyttige lenker

Nye EU-regler gjør personvern mer aktuelt enn noen gang. Gå til våre hjelpesider for å lære mer om hvordan Altibox håndterer personvern, eller gå videre til Datatilsynet for mer generell informasjon.

Gå til Datatilsynet

Gå til Nettvett