Vilkår

Vilkår Altibox privat

Ansvar ved feil, mangler og tilgjengelighet

Altibox jobber på vegne av oss kontinuerlig for at informasjonen på dette nettstedet skal være korrekt, fullstendig og tilgjengelig, men vi kan likevel ikke garantere at det til en hver tid er tilfelle. Altibox/vi tar ikke på oss ansvaret dersom endringer i regelverk ikke er blitt oppdatert på nettstedet, skrivefeil eller for andre unøyaktigheter eller utelatelser i informasjonen på nettstedet.

Angrerettskjema for din leverandør:

Om nettnøytralitet

Altibox har signert Post- og teletilsynets retningslinjer for nettnøytralitet. Det overordnede målet for nettnøytralitet er å sikre at Internett utgjør en åpen og ikke-diskriminerende plattform for alle typer kommunikasjon og innholdsdistribusjon. Det vil enkelt forklart si at leverandøren ikke vil prioritere hastighet til noe internett-trafikk foran annen internett-trafikk.

Altibox blokkerer kun trafikk etter pålegg fra offentlige myndigheter, eller dersom trafikken anses å innebære en sikkerhetsrisiko for kundene.

Du kan lese om prinsippene for nettnøytralitet hos NKOM.

Kunder som ønsker å sende inn en klage knyttet til prinsippene for nettnøytralitet, må gjøre dette til sin lokale Altibox-leverandør.